silniczek - obieg wewnętrzny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MACIEKKK
    Classic
    • 2005
    • 21

Kable kierunków znajdziesz w progu od strony kierowcy(musisz go rozebrać czyli silnie wyciagnąć plastik z zatrzasków).Nie pamiętam jakie są to kolory ale wystarczy miernik i po sprawie.A co do centralnego zamka to ten kabelek czarno żółty jest w rzeczywistości czarno-jasnozielony cienki-cieńszy od czarno żółtego.
  • jelcyn1967
    Classic
    • 2005
    • 22

cos sie niedobrego dzieje z silniczkiem ktory zamyka i otwiera klapke przy obiegu wewnetrznym. dziala ale strasznie "pierdzi" podczas pracy i nie tylko. moze ktos mial taki przypadek i wie jak ten silniczek wyjac . probowalem ale nic z tego. jest tam slabe dojscie i ciezko cos zobaczyc. prosze o pomoc

Komentarz

• salvado
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 314

1. wyjąć schowek pasażera
      2. wykręcić bodajże 3 wkręty mocujące silnik dmuchawy.
      3. wyjąć "wymykiem do góry" tenże silnik
      4. silniczek obiegu zamkniętego masz już jak na dłoni
      Staram się pisać poprawnie po polsku.

Komentarz

• jelcyn1967
        Classic
        • 2005
        • 22

dziekuje salvado za podpowiedz ale to chyba nie tak jak mowisz, albo ja jestem "ten tego ten"
        juz kilka razy to odkrecalem i probowalem wyjac ten silniczek. dostep do niego wcale nie jest taki prosty poniewaz znajduje sie z prawej strony, blisko nadkola i ciezko tam wlozyc reke.
        silniczek jest polaczony z klapka zamykajaca i otwierajaca obieg wew plastikowymi "ciegnami"i nie chcialbym tego polamac przy wyjmowaniu. jezeli mozez to wyjasnij mi to bardziej pogladowo. z gory dziekuje

[ Dodano: Sob 02 Cze, 07 08:30 ]
        czy naprawde jestem jedynym u ktorego wystapily problemy z tym cholernym silniczkiem. moze jednak znajdzie sie jakis forumowicz ktory cos pomoze? :cry:

Komentarz

Pracuję...